搜索

魔兽争霸3冰封王座- Version 3.0 RC8发布

这是我重CS魔兽官方网站找到的,还没汉化
修复的bug:v3.0 RC8
- Bug Fix: [FS#25] Warden's Shadow Strike had wrong percentage at level 1
- Bug Fix: [FS#31] Reset item charges when a player joins the server
- Bug Fix: [FS#28] rings console command not going through proper checks
- Bug Fix: [FS#32] Giving XP to terrorists in admin menu would not work
- Bug Fix: [FS#21] Friendly fire no longer affects charges for helm of excellence
- Bug Fix: [FS#37] Undead ultimate run time error
- Bug Fix: [FS#38] Grenade trail created on orc's death when grenade drops
- Bug Fix: [FS#40] Assist XP awarded twice if a user would respawn

下载:http://war3ft.com/downloads/amxx/cs_cz_war3ft_v3.0rc8.zip

回复: 魔兽争霸3冰封王座- Version 3.0 RC8发布

怎么没人顶哦,那就我自己顶咯

回复: 魔兽争霸3冰封王座- Version 3.0 RC8发布

呵呵!支持一下。。。。。

报告楼主!重字写错了~~~

.........................我看看,恩

哪位能汉化一下下呢????

嗯,能有汉化就好了,目前在使用CHM的2.32,不过很多BUG,希望CHM汉化一个无错版的WAR3XP

C.H.M的人呢?????快来汉化阿,本人没时间,而且技术不高,CHM     拜托啦

可惜了不支持1.5.。

游客