搜索

[与大家共享]背枪插件

这个是 背枪插件
就是说你有大枪并且手里拿的不是大枪的情况下
可以把大枪背在身上
[color="black"]目前插件不稳定,大家等等看,看看官方网站过一段时间能不能更新
英文原文

.: Description :.
This will show your primary weapon on your back then you are not using it.
It was requested before but I could not find the thread anymore.

This is only possible because RazorBack made the models for this.
Since player models varies, there are some small glitches on the weapon models.
You'll see this if you spend too much time looking at it. Other than that it should look normal.

Current Weapon Supported:
- All rifles
- Smgs (mp5, ump, p90)
- Shotguns
- Machine gun

Screen Shot #1
Screen Shot #2
Screen Shot #3

.: Cvars :.
amx_backweapons (D: 1) - on/off plugin

.: Changelog :.
  • Version 1.0 - Initial Release
  • Version 1.1 - Fixed crashing bug

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注个册吧

回复: [与大家共享]背枪插件

效果同CSS一樣,GOOD

看效果图感觉就好爽。。。。。

amx1.75的吧?

我改了一下,amxx1.0也能用了

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注个册吧

能不能改成任务模型啊?这个模型没背带,和任务模型一样。

把1。0 编好的发来啊!要任务模行的。
要下450K的模型,F人气不足啊。

我发了啊,在附件里````

能不能改成任务模型啊?这个模型没背带,和任务模型一样。

楼主,谢!  改成1.0能用的那位老弟,也谢了!

游客